Vestsjælland 1997

Send en mail til os

I 1997 havde vi kun to børn med på ferie i 14 dage, nemlig Kenney på 8 og Sara på ½ år, resten var enten blevet for gamle eller på ferie andetsteds.
Vi havde lånt/lejet et mindre sommerhus i nærheden af Stilling Strand på Vestsjælland, et dejligt stille sted med ikke ret langt ned til stranden.

Sommerhuset
Stilling Strand
Solnedgange

Her nød vi den ene aften efter den anden solnedgange, som var en ren fornøjelse. Der stod endda en bænk, så man kunne sidde og vende dagens begivenheder, mens man så på den nedgående sol.

Pragtfulde solnedgange

Vi havde en udflugt til København, hvor vi besøgte Carlsberg Glyptoteket, dette var nok mest for os voksne.Der var en god udsigt oppe fra toppen af Glyptoteket, og her kunne det blevet til flere billeder, men her nøjes der med et af Rådhustårnet. Det kender vi alle fra nytårsaften.

Carlsberg Glyptoteket
Carlsberg Glyptoteket
Rådhustårnet i København

Vi sluttede dagen i Tivoli, men her var der simpelhen bare for mange mennesker. En skam da der er flot om aftenen med ale lysene. Menneskemængden resulterede da også i, at Kenney forsvandt for os. Her må man sige, at personalet i tivoli er effektive mennesker, så det blev til en hurtig genforening. Py-ha.....

Tivoli by night
Roskilde Domkirke

Vi tog også en udflugtsdag til Roskilde, for at se Domkirken hvor alle kongerne ligger begravet. Det syntes vores otte-årige Kenney var meget spændende. Denne kirke må man besøge hvis man komme til Roskilde, den er det værd.

Fra Roskilde Domkirke

Nu vi var i Roskilde, var det jo oplagt at besøge vikingeskibene, så her var vi også. Efter disse to steder afsluttedes der med en stor is, og en god solnedgang efter hjemkomst til sommerhuset.

Vikingeskibe-museet i Roskilde

En anden udflugtsdag blev brugt på en tur til Fantasy World. Det kunne få selv Sara på ½ år til at spjætte i vognen. Her var der noget at kikke på, fyldt med dukker og nisser, og alle mulige andre ting.

Opstillinger fra Fantasy World
Fantasy World
Miljø'er fra Birkegårdens Haver

Vi besøgte også noget som hedder Birkegårdens Haverne, som er en gård med forskellige anlagte haver. Hvis man er have interesseret er dette absolut et sted man bør se.

Miljø'er fra Birkegårdens haver

Lidt sjov i gaden skulle vi også have, så Farmoderen arriverede til Sjælland med tog, og vi drog alle i Bonbonland. Her måtte vi nærmest smides ud ved lukketid efter en storartet legedag.

Bonbonland

Under en tur ud i det blå, befandt vi os pludselig i Kalundborg, hvor vi besøgte Vor Frue Kirke, og kikkede på byens gamle miljø.

Vor Frue Kirke
Mini model af Kalundborg
Miljø'er fra Kalundborg

Vi besøgte selvfølgelig også Vikinge "borgen" Trelleborg, og sluttede så dagen af med en tur på McDonalds, selvom vi hellere ville have besøgt en Burgerking.

Trelleborg

Vi afluttede med en grill-seance, sammen med husets ejere, da vi afleverede det tilbage til dem.
Tak for lån...

Til toppen

Opdateret d. 27.6.2002