Tyskland / Østrig 2006

Send en mail til os

Lindau og vores spisested i Dornbirn

Lindau, en gammel by beliggende på en ø, må man heller ikke snyde sig selv for. Byen er rigtig hyggelig, og der er en stor parkeringsplads på fastlandet, så man kan gå over broen til byen. Ellers kan man sejle til den, ligesom alle de andre byer.

 
lindau
gade fra Lindau
gade i Lindau
indsejling til Lindau havn
indsejlign til havnen i lindau
havnemiljø i Lindau
en af færgerne, som sejler på Bodensee
fra kirke i Lindau
prædikestol i kirke i Lindau
alter i kirke i Lindau
trappe op i prædikestol
kirke
døbefont
gadeskilt
skulptur med vand

Mens vi boede i Dornbirn spiste vi hver aften på Pizzeria Isola Capri, et rigtig hyggelig sted inde midt i Dornbirn, med en italiensk tjener, som var noget for sig selv. Vores datter Sara syntes han lignede Asterix, og det gjorde han nok også! Men grunden til vores daglige besøg var bestemt, at de lavede noget rigtig godt mad, og der var en meget hyggelig gårdhave, som man kunne sidde ude og spise i.

pizzaria


pizzaria
Selve Dornbirn havde et stort indkøbscenter Messepark, hvor der var bærbare pc'er med fri Internet adgang, så vi her ikke behøvede at lede efter netcaféer.

Vi kørte også en dag til Liechtenstein og Schweiz, men det var kun en tur ud i det blå, for umiddelbart så vi ikke noget af interesse i Liechtenstein, men nu har vi været der, og vi ville ikke til at veksle penge om til schweizer franc, så det blev til en ren køretur.Til toppen

Opdateret d. 13.6.2007