Haven

Send en mail til os


Da vi købte vores hus, havde haven passet sig selv i nogle år, så selv flisebelægningen var helt væk under græs. Resten var totalt groet sammen, og de tre planter der trivedes bedst var mælkebøtter, skvalderkål og senegræs....
Vi havde en masse ideer med hvad vi ville, men drømmen var en lukket gårdhave, men det var grunden nok lidt for stor til, så vi forsøgte at lave en have med forskellige "rum"...

Arbejdet med vandmiljø i haven
Nederste bassin er en gammel kugletank
Vi brugte gamle gulvtæpper under bassinfolien
Tæpperne skulle placeres rigtigt
Det er lidt af et puslespil...
Her skal der løbe en bæk
Færdigt resultat
Færdigt resultat
Hele miljøet
Vandkrukke
Ministatue
Forår

Arbejdet med at lave et vandmiljø i haven kræver en del planlægning, især når man vil have to bassiner, hvor der skal løbe en bæk med små fald imellem. Man skal være meget omhyggelig med de forskellige samlinger, der skal lægger en slange, som kan transportere vandet fra det nederste bassin til det øverste og så videre. Hver gang man har løst en ting, kommer der noget nyt.
Vi har også lært, at alle samlinger skal gåes efter hvert forår, da frosten i jorden kan have flyttes på dem, og derved gjort dem utætte.

Forårstegn i haven.
ferskenblomster, smørblomster, narcisser og magnolia.
Kæmpe mælkebøtte
Fældning af træer, som løftes over huset
Der bygges motorcykelgarage
Taget er lagt...

Efter aftale med ham som har marken ved siden af, kunne vi bygge i skel, så det var muligt at lave en garage til vores motorcykler, og have-redskaber. Garagen er lang, 11 meter, men med største bredde på 2,5 meter og minimum på 2,3 meter. Dette fordi vores grund er skrå.
Først måtte vi dog fælde en række træer i skel, som måtte løftes over huset med kran. Der røg kun to tagplader, så det var pænt sluppet.

Taget er gennemsigtigt
Det færdig resultat


Der arbejdes stadig på siden.... kik igen senere....
Til toppen
Opdateret d. 24.6.2002